Перевірки навчальних закладів Новотроїцького району щодо готовності до нового 2018-2019 навчального року

Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новотроїцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 14.08.2018 року розпочато роботу по проведенню комісійних перевірок закладів освіти Новотроїцького району щодо готовності до нового 2018-2019 навчального року, на підставі наказу відділу освіти Новотроїцької районної державної адміністрації від 23.07.2018 року № 150 та згідно графіку перевірок закладів освіти, затвердженого цим наказом.

Під час комісійних перевірок особлива увага приділяється створенню належних санітарно-гігієнічних умов для перебування, навчання, організації якісного харчування та медичного обслуговування дітей.

Із завідувачами дитячих дошкільних закладів, директорами загальноосвітніх шкіл та працівниками, відповідальними за організацію харчування, проводяться роз’яснювальні бесіди щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, особистої гігієни персоналу, безпечних та якісних умов зберігання і реалізації продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв. За результатами перевірок готуються відповідні довідки.