Новини з Великоолександрівського району

На базі Борозенського ЗЗСО Борозенської сільської ради розпочинається робота пришкільного табору відпочинку, в якому буде працювати загін з поглибленим вивченням англійської мови, координатором якого є канадський волонтер. Цей захід відбудеться завдяки здобутій серед 20 закладів освіти перемозі представників від Херсонщини у Всеукраїнському проекті «Мовні табори з волонтером» компанії GoCamp.

Згідно з графіком роботи волонтера з Канади, відкриття табору перенесено на серпень місяць.

Фахівцями Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на виконання наказу проведена позапланова перевірка пришкільного табору відпочинку «Дружба» Борозенського ЗЗСО на предмет дотримання вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів з відбором проб для лабораторних досліджень. Відібрано 20 змивів на бактерії групи кишкової палички, 10 змивів на БГКП, ЗМЧ, золотистий стафілокок, сальмонельоз, 2 проби води на мікробіологічні показники та 2 проби води на санітарно – хімічні.

При перевірці зверталася увага на санітарний стан харчоблоку, забезпеченість холодною та гарячою проточною водою, холодильним, технологічним обладнанням, наявність миючих, дезінфікуючих засобів. Переглянуто перспективне двотижневе меню з картотекою страв та аналізом виконання норм харчування, режими дня, режими харчування, склад сухого пайку, тощо Проведена бесіда щодо профілактики гострих кишкових інфекцій.