Круглий стіл на тему «Проблемні питання якості питної води у м. Херсоні та Херсонській області»

15 листопада 2018 року з метою визначення основних проблем водопостачання на Херсонщині та пошуку шляхів їх вирішення, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області ініціює проведення круглого столу з обговорення проблемних питань щодо якості питного водопостачання на території Херсонської області, вимог Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Також будуть порушені питання, які стосуються забезпечення питною водою населення сільської місцевості області, результатів здійснення державного нагляду за об’єктами питного водопостачання, виконання обласної програми «Питна вода Херсонщини» на 2012-2020 роки та ін.

На обговорення за участі фахівців Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Херсонського міського управління ГУ ДПСС в Херсонській області запрошені представники Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Херсонської обласної державної адміністрації, Департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, Південно-Української гідрогеологічної експедиції Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства, міського комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона», комунальних підприємств питного водопостачання в м. Херсоні,  громадських організацій та інші зацікавлені сторони.

Місце проведення: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 2 поверх (конфренц-зала)

Час проведення: 11.00