В період з 27 лютого по 03 березня 2017 року у м. Будапешт (Угорщина) відбувся навчальний семінар в рамках ініціативи BTSF (Better Training for Safer Food) Європейської Комісії на тему “Принципи системи НАССР та техніки аудиту”.
Представником України в навчальному семінарі була провідний спеціаліст – лікар ветеринарної медицини відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Чужакіна Катерина Євгеніївна.
В ході навчання було розглянуто 7 принципів системи НАССР, проведені практичні тренінги з аналізу систем контролю на виробництві, а також здійснено виїзд на м’яс опереробне підприємство з метою подальшого обговорення дієвості впровадженої системи НАССР.
За результатами навчання спеціалістом отримано сертифікат – Better Training for Safer Food.
14.03.2017
Навчальний семінар на тему “Принципи системи НАССР та техніки аудиту”
В період з 27 лютого по 03 березня 2017 року у м. Будапешт (Угорщина) відбувся навчальний семінар в рамках ініціативи BTSF (Better Training for Safer Food) Європейської Комісії на тему “Принципи системи НАССР та техніки аудиту”.
Представником України в навчальному семінарі була провідний спеціаліст – лікар ветеринарної медицини відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Чужакіна Катерина Євгеніївна.
В ході навчання було розглянуто 7 принципів системи НАССР, проведені практичні тренінги з аналізу систем контролю на виробництві, а також здійснено виїзд на м’яс опереробне підприємство з метою подальшого обговорення дієвості впровадженої системи НАССР.
За результатами навчання спеціалістом отримано сертифікат – Better Training for Safer Food.