Спеціалісти Чаплинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області у вересні вилучили з обігу понад 12 кг протермінованої продукції

Чаплинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 09 лютого 2021 року  «Щодо протидії обігу фальсифікованих харчових продуктів» проводить моніторинг ринку харчових продуктів з метою виявлення та недопущення обігу небезпечних харчових продуктів.

У вересні 2021 року проведено обстеження 117 суб’єктів господарювання та вилучено з обігу 12,42 кг протермінованої продукції (3,16 кг молочної продукції та 9,26 кг м’ясної продукції) відповідно до статті 6 Закону України «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції».

Звертаємо увагу, у випадку виявлення на прилавках магазинів неякісної продукції, або продукції у якої сплив термін придатності, звертайтеся до Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за адресою: вул. Перекопська, 17, за тел. (0552) 32 – 17 – 37 або за адресою територіальних управлінь.