Нарада з представниками комунального підприємства Козачелагерської сільської ради

Контроль за станом систем питного водопостачання, централізованого водовідведення, якості питної води для споживання населенням є одним з пріоритетних напрямків діяльності відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Олешківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

З цього приводу за ініціативи Олешківського районного управління 23 квітня проведено спільну нараду з представниками комунального підприємства «Сількомунгосп» Козачелагерської сільської ради. Під час заходу заслухано питання щодо покращення стану питного водопостачання та забезпечення якісною питною водою населення села Козачі Лагері. Наголошено на необхідності розробки підприємством питного водопостачання технологічного регламенту виробництва питної води та його затвердження в установленому законодавством порядку; проведення систематичного виробничого лабораторного контролю безпечності та якості питної води; проведення профілактичної дезінфекції водопровідної мережі з наступним контролем вмісту залишкового хлору; укладення відповідних угод на проведення лабораторних досліджень тощо.

Також під час заходу зосереджено увагу присутніх на дотриманні правил поводження з рідкими відходами на території сільської ради, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Державних санітарних норм та правил утримання населених місць.

Нарада пройшла в активному діалозі з визначенням проблемних питань та шляхів їх вирішення.