07 червня 2024 року спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області долучились до онлайн-вебінару, присвяченому Всесвітньому дню безпеки харчових продуктів, який був організований Бюро ВООЗ в Україні.
Серед спікерів – Міністерство охорони здоров’я України, Всесвітня організація охорони здоров’я, Продовольча та сільськогосподарська організація (FAO), Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Центр громадського здоров’я МОЗ України.
Під час вебінару спікери презентували досвід та найкращі практики в управлінні безпечності харчових продуктів, висвітлюючи успішні ініціативи з різних секторів.
Основною метою вебінару було об’єднання ключових гравців харчової системи, щоб обговорити питання готовності та реагування на інциденти, пов’язані з безпечністю харчових продуктів.
Вебінар до Всесвітнього дня безпеки харчових продуктів
07 червня 2024 року спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області долучились до онлайн-вебінару, присвяченому Всесвітньому дню безпеки харчових продуктів, який був організований Бюро ВООЗ в Україні.
Серед спікерів – Міністерство охорони здоров’я України, Всесвітня організація охорони здоров’я, Продовольча та сільськогосподарська організація (FAO), Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Центр громадського здоров’я МОЗ України.
Під час вебінару спікери презентували досвід та найкращі практики в управлінні безпечності харчових продуктів, висвітлюючи успішні ініціативи з різних секторів.
Основною метою вебінару було об’єднання ключових гравців харчової системи, щоб обговорити питання готовності та реагування на інциденти, пов’язані з безпечністю харчових продуктів.