Засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо підсумків роботи за 9 місяців поточного року

14 листопада 2017 року  під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Шевченко С.А. відбулось  засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області  щодо підсумків роботи за 9 місяців поточного року.

У колегії взяли участь: керівники структурних управлінь Головного управління ДПСС в Херсонській області,  керівники районних, міжрайонних, міських управлінь, керівники установ ветеринарної медицини, а також директор Департаменту АПК Херсонської обласної державної адміністрації Паливода О.М., голова Асоціації ветеринарної медицини в Херсонській області, керівник Херсонської філії ДП «Агенство з ідентифікації та реєстрації тварин», Кушнаренко М.М. – радник голови Херсонської обласної ради з аграрних питань, Лавриненко Ю.М.- голова Херсонської обласної спілки бджолярів, Лісний В.А. – депутат Херсонської обласної ради.

Відкрив колегію начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Шевченко С.А.

Працівників ГУ ДПСС в Херсонській області та державних установ Держпродспоживслужби з Днем працівників сільського господарства України привітали Кушнаренко М.М.- радник голови Херсонської обласної ради з аграрних питань, директор Департаменту АПК Херсонської обласної адміністрації Паливода О.М., Лісний В.А. – депутат Херсонської обласної ради.

З оголошенням наказу ГУ ДПСС в Херсонській області від 08.11.2017р. №1003 доповіла Якімова А.В., начальник відділу управління персоналом, секретар колегії.

Шевченко С.А. начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, голова колегії вручив Подяки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області кращим працівникам державних установ Держпродспоживслужби області та Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області  з нагоди Дня працівників  сільського господарства України.

Про координацію діяльності  Херсонської обласної спілки бджолярів з районними, міськими та міжрайонними управліннями ГУ ДПСС в Херсонській області доповів Лавриненко Ю.М.- голова Херсонської обласної спілки бджолярів.

Про ефективність здійснення державного нагляду (контролю) в галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини за звітний період, основні завдання щодо покращення даної роботи доповіла присутнім начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності  харчових продуктів та ветеринарної медицини Петронюк С.П.

Про стан здійснення державного нагляду (контролю) в галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини за 9 місяців поточного року та основні завдання на ІV квартал 2017 року доповів начальник управління безпечності  харчових продуктів та ветеринарної медицини Боярський В.В., співдоповідачами виступили керівники районних управлінь  та начальники районних державних лікарень ветеринарної медицини Каховського, Генічеського, Новотроїцького, Голопристанського, Великоолександрівського районів.

Директор Херсонської регіональної державної лабораторії  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Чабанов В.М. доповів про підсумки роботи з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за 9 місяців поточного року та завданням на ІV квартал 2017 року.

Проаналізувала проведену роботу з питань ідентифікації і реєстрації тварин та доповів про заходи що вживаються для актуалізації даних в Єдиному державному реєстрі тварин – директор Херсонської філії ДП «Агенство з ідентифікації та реєстрації тварин» Назаренко В.Д.

Про роботу Головного управління ДПСС в Херсонській області у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, санітарно-епідемічну ситуацію за 9 місяців 2017р. та  завдання на ІV квартал 2017р. доповів начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, член колегії Година-Арюпін Т.Г.

Начальник відділу карантину рослин управління фіто санітарної безпеки Пасічник О.В. доповів  про стан реалізації державної політики у сферах карантину та захисту рослин, контролю у сфері насінництва та розсадництва за 9 місяців поточного року.

Про підсумки роботи управління захисту прав споживачів ГУ ДПСС в Херсонській області з питань державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про захист прав споживачів, реклами, метрологічного та ринкового нагляду за 9 місяців та завдання на ІV квартал 2017р. доповіла начальник управління захисту споживачів Клим Н.Г.

За результатами колегії роботу Держпродспоживслужби визнано задовільною.