Засідання Держаної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Високопільській районній державній адміністрації

21 вересня 2017 року відбулось засідання Держаної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Високопільській районній державній адміністрації.

Розпочала комісію перший заступник голови РДА (голова ДНПК) Музичко Т.О., яка оголосила порядок денний на якому обговорювались питання:

  1. Прийняття змін щодо Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней затверджені наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2017 №111,зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 29 березня 2017р. за №432/30300;
  2. Епізоотична ситуація з африканської чуми свиней на території України, Херсонської області та Високопільського району, та проведення відповідних заходів в смт Високопілля.

Заслухали начальника Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Денисенко А.А., який доповів про зміни щодо Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, а також звернув увагу на необхідність проведення заходів для зняття карантинних обмежень в смт.Високопілля.