З ініціативи Каховського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Каховському районі 25.09.2017 відбулося засідання робочої комісії з питань економіки та торгівлі при Каховській міській раді

На засідання були запрошені  Голова міської ради підприємців м. Каховка, керівники  ПСК «Каховський ринок» та  ринку «Гарант» (ПП «Креатив-Юг»). Основні питання, що обговорювались на засіданні робочої комісії стосувались санітарного стану торгівлі на ринках, створення адміністрацією ринків належних умов для здійснення торгівлі м’ясом та іншими продуктами  тваринного походження.

В. о. начальника Каховського районного  управління Шелест Г.О. та начальник  Каховської районної державної лікарні ветеринарної медицини озвучили мету зборів та пропозиції щодо вжиття  заходів по приведенню умов торгівлі на ринках у відповідність до ветеринарно-санітарних правил та вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.  Всі присутні в обговоренні нагальних питань демонстрували конструктив та взаєморозуміння,    спільно напрацювали адекватні рішення, розподілили виконання заходів, запланували рейдові перевірки та заходи щодо протидії  проявам стихійної торгівлі.  Підсумки проведеної роботи вирішено заслухати на наступному засіданні комісії та висвітлити на шпальтах місцевої преси.