Херсонщина вшановує аграріїв

З нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбулися святкові урочистості.

З прийдешнім святом, яке відзначатиметься цьогоріч в Україні 18 листопада, привітав присутніх в залі голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Звертаючись до трударів-аграріїв, працівників переробних підприємства продукції сільського господарства, фермерів, Андрій Гордєєв підкреслив роль і значення агропромислового комплексу в економічній спроможності держави, добробуті населення і забезпеченні продовольчої безпеки країни. Провідною галуззю Херсонщини є аграрна галузь. Завдяки наявному зрошенню, яке в області вдалося зберегти, а нині примножити до понад 300 тисяч зрошуваних гектарів, впровадженню сучасних прогресивних технологій в агровиробництві, сільгоспвиробники нашого краю досягають вагомих результатів. А це зерновиробництво, яке нинішнього року становить понад 2 мільйона тонн, лідерство у рисівництві, вирощуванні сої, беззаперечне лідерство в овочевиробництві. 70% всіх баштанних визрівають саме на ланах Херсонщини, а херсонські кавуни та херсонські томати стали добре відомими брендами нашої області. Херсонщині є чим пишатися і є ким пишатися – хліборобами, тваринниками, працівниками переробної промисловості та всіма, хто вкладає свої сили і душу в те, аби в кожного з нас на столі був хліб і до хліба.

Відзнаками і грамотами були нагороджені кращі представники аграрної галузі нашої області. За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток ветеринарної медицини і з нагоди Дня працівників сільського господарства Подякою голови обласної державної адміністрації нагороджено Володимира Бондарчука.

Свій трудовий шлях Володимир Карпович Бондарчук розпочав на Тернопільщині у 1973 році ветеринарним фельдшером дільничної лікарні. Нині він очолює Каховську районну державну лікарню ветеринарної медицини.