Вітаємо працівників державної санітарно-епідеміологічної служби з професійним святом!

Щорічно, у другу неділю жовтня, в нашій країні вшановують працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, внесок яких у забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення надзвичайно вагомий.

Державна санітарно-епідеміологічна служба стоїть на варті здоров’я та працездатності населення, захищає його від інфекцій, неінфекційних та професійних захворювань. Санітарним наглядом охоплені всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, роботи, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей та підлітків.

Тільки надійно забезпечивши санітарно-епідемічне благополуччя населення, можна відвернути спалахи небезпечних захворювань, згубний вплив на здоров’я людей техногенних катастроф. Усе це визначає особливу роль державної санітарно-епідеміологічної служби, високий фаховий рівень її працівників.

З нагоди професійного свята, бажаємо всім працівникам санітарно-епідеміологічного профілю міцного здоров’я, щастя, благополуччя, нових трудових звершень в ім’я розвитку України та злагоди в нашому суспільстві.