Виробнича нарада у Білозерському районі

На базі Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 17 серпня 2018 року під головуванням начальника Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області О. Черноуса відбулася виробнича нарада за участі голови Білозерської районної державної адміністрації В. Романова, заступника голови Білозерської районної державної адміністрації В. Корнієнка, начальника відділу управління персоналом ГУ ДПСС в Херсонській області А. Якімової, начальника відділу управління майном ГУ ДПСС в Херсонській області І. Гончарової, ветеринарних фахівців Білозерської районної державної лікарні ветеринарної медицини та працівників Білозерського районного управління Держпродспоживслужби.

Начальник Білозерського районного управління ознайомив присутніх з підсумками роботи за І півріччя та ІІ квартал 2018 року, результатами виконання заходів, у зв’язку з випадками АЧС на території Білозерського району, санітарним напрямком роботи управління, доповів про співпрацю з органами місцевої влади та окреслив подальші шляхи вдосконалення служби.

З нагоди святкування Дня працівників ветеринарної медицини, від Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Білозерської районної державної адміністрації найкращим фахівцям Білозерської районної державної лікарні ветеринарної медицини були вручені почесні грамоти.

Наприкінці зустрічі голова Білозерської районної державної адміністрації В. Романов наголосив на вагомій значимості ветеринарної служби та Держпродспоживслужби для району, висловив готовність для подальшої співпраці з боку місцевої влади та допомоги в фінансуванні протиепізоотичних заходів в межах чинного законодавства.