Відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Каховській районній державній адміністрації

15 листопада 2017 року   в. о. начальника Каховського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Шелест Г.О. прийняла участь у черговому засіданні  постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Каховській районній державній адміністрації.  

Згідно плану роботи  комісії розглянуто   роглянуто , обговорено та  затверджено    Комплексний план  заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осінньо-зимовий період 2017/18 року та заслухано інформацію  про хід проведення місячника пожежної безпеки у житлі.

В ході  роботи комісії серед позапланових питань обговорено:

  • підготовку автодоріг до зимової непогоди;
  • дотримання температурного режиму в начальних та дитячих закладах району;
  • початок епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Каховського району.

В обговоренні виступила в.о. начальника Каховського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Шелест Г.О., повідомила, що згідно даних щоденного моніторингу в  дитячих та навчальних закладах    температурний режим знаходиться в межах норми. Проте, зважаючи на показники захворюваності на грип та ГРВІ в районі та перевищення епідемічного порогу за попередній моніторинговий тиждень на 43,3 відсотка керівникам навчальних закладів рекомендовано вживати відповідні профілактичні  заходи, спрямовані на попередження та стримування поширення ГРВІ в дитячих колективах.