Участь виконувача обов’язки начальника Херсонського міського управління у телепрограмі «Тема дня» на телеканалі «Скіфія»

Херсонським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проводиться постійна робота з реалізації повноважень у сфері державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, санітарного законодавства,контролю за організацією харчування дітей у навчальних закладах міста.

З метою попередження погіршення санітарно-епідемічної ситуації на гострі кишкові інфекції серед населення, за ініціативи Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, управлінням освіти Херсонської міської ради створено комісію для проведення обстежень закладів дошкільної освіти. 22.02.2018 року комісія розпочала свою роботу, до складу комісії залучено фахівців Херсонського міського управління.

Станом на 20.03.2018 року здійснено комісійні обстеження 36 закладів дошкільної освіти м. Херсона. Про виявленні порушення інформується керівництво дошкільних закладів та управління освіти Херсонської міської ради, контролюється своєчасність усунення порушень.

Крім того, виконувач обов’язки начальника Херсонського міського управління Малахова М. А. 19.03.2018 року взяла  участь у телепрограмі «Тема дня» на телеканалі «Скіфія» щодо якості харчування у навчальних закладах. ознайомитись з відеоматеріалом Ви можете за посиланням.