Участь у засіданні планувальної наради Каховської міської ради з питань благоустрою міста

21 вересня 2017 року начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Каховського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області   Шелест Г.О. прийняла участь  у засіданні  планувальної наради Каховської міської ради з питань   благоустрою міста. На розгляд було винесено  та обговорено плани Каховського комунально-транспотрного підприємства по благоустрою під’їзних шляхів до житлових будинків по проспекту
Європейському, облаштування додаткового майданчика для встановлення контейнерів для збору твердих побутових відходівта питання перенесення автобусної зупинки по вулиці Мелітопольській для зручності громадян.

Також були розглянуті заяви громадян, мешканців будинку №1 по вулиці  Меліораторів з пропозиціями щодо благоустрою прибудинкової території,  додаткового озеленення та прокладення нової алеї від під’їзду до дороги.

Для Каховської міської ради стало звичною практикою розглядати питання благоустрою міста з залученням відповідальних служб, представників громади та  обслуговуючих підприємств.