У Великоолександрівському районі розпочалися комісійні обстеження навчальних закладів з підготовки до нового навчального року

Зовсім скоро в усіх навчальних закладах пролунають перші дзвінки, тому на виконання розпорядження голови Великоолександрівської районної державної адміністрації № 357 від 07.08.2018 року в районі створена комісія з перевірки готовності закладів освіти до нового 2018-2019 навчального року, до складу якої увійшли представники Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Станом на 9.08.2018 року в районі обстежено 5 загальноосвітніх шкіл, 5 дитячих дошкільних закладів та 1 навчально–виховний комплекс. Під час обстежень особлива увага приділялася створенню сучасних та належних умов навчання учнів початкових класів, стан та обладнання харчоблоків, спортивних залів, внутрішніх туалетів, котелень.

За результатами перевірок – більшість закладів готові до роботи в новому навчальному році: проведені поточні ремонти, впорядкована територія, підготовлені водопровідні та каналізаційні мережі, системи опалення, оснащені кабінети, придбано нове технологічне обладнання, перевірена робота холодильного обладнання. Робота по створенню належних умов в навчальних закладах району триває.

За результатами комісійних обстежень готуються довідки та пропозиції щодо усунення недоліків.