Спільна робота служб Генічеського району заради безпеки споживачів

Керівник Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області неодноразово звертався до начальника Генічеського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Херсонській області та керівника СТ ГСТ «Нова кооперація» м. Генічеська на підставі доповідних записок начальника Генічеської районної державної лікарні ветеринарної медицини та результатів планових та позапланових перевірок Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з приводу незаконної реалізації риби на ринку СТ ГСТ «Нова кооперація» м. Генічеська. Щодо адміністрації ринку – то самостійно вирішити цю ситуацію вона не в силах.

14 липня 2018 року керівник СТ ГСТ «Нова кооперація» м. Генічеська Телика А.О. звернувся до Генічеського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Херсонській області щодо факту реалізації риби на території ринку без необхідних супровідних документів.

У відповідь на звернення виїхали працівники Генічеського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Херсонській області та фахівці Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області для протидії факту незаконної реалізації риби. Результат спільного заходу – складання 7 протоколів за ст.159 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Працівниками Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області була проведена роз’яснювальна робота серед реалізаторів риби на ринку щодо вимог до збуту цієї продукції.

                           

Складені протоколи будуть направлені до адміністративної комісії Генічеської міської ради для прийняття рішень згідно з чинним Законодавством.