Спеціалісти Держпродспоживслужби в Херсонській області прийняли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Державного прапору

23  серпня поточного року спеціалісти Головного управління прийняли участь в урочистій церемонії підняття державного прапору з нагоди відзначення  Дня Державного прапору. Більшість учасників заходу вдягнені у вишиванки, серед учасників багато молоді , учасників АТО.

До учасників заходу з промовою звернулись губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв, мер міста Херсону  Володимир Миколаєнко, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Участь Держпродспоживслужби в Херсонській області в урочистостях з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.

24 серпня у місті Херсоні відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України, молебн.  До учасників заходу з промовою звернулись губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, мер міста Херсону  Володимир Миколаєнко. Участники заходу поклали квіти до алеї  Героїв незалежної України.