Сьогодні держслужбовців Херсонщини вітали з професійним святом

Щорічно в Україні 23 червня відзначається День державної служби.

З нагоди професійного свята сьогодні в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша відбулися урочистості та святковий концерт.

Держслужбовців Херсонщини привітали віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, народний депутат України Олександр Співаковський, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Нинішнього року в Україні відзначається сто років від запровадження державної служби. Вітаючи присутніх в залі, віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наголосив на важливій місії державних службовців, які є провідником між владою і народом, до якого треба прислухатися і допомагати.

Під час церемонії нагородження, кращі представники державної служби Херсонщини отримали нагороди та відзнаки, грамоти і подяки.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації вручено і співробітникам Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Інні Гончаровій, начальнику відділу управління майном та Інні Далекій, начальнику Нововоронцовського районного управління