Сьогодні День працівників сільського господарства

18 листопада відзначається професійне свято всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції, завдяки сумлінній праці яких зростає статус України як житниці всієї Європи.

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.

У день професійного свята бажаємо всім трударям хлібної ниви, працівникам переробної промисловості, всім, хто пов’язав своє життя з сільським господарством прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі! Щастя, здоров’я, добробуту та подальших успіхів в ім’я розквіту нашої країни. Добрих засівів, рясних сходів та щедрих врожаїв!