Щодо водовідведення в с. Інженерному Наддніпрянської селищної ради м. Херсону

Впродовж тривалого часу в с. Інженерному не вирішувалось питання щодо централізованого водовідведення стоків на очисні споруди м. Херсону. Від мешканців селища в 2017 році надходили як усні так і письмові звернення на адресу Херсонського міського управління. Неочищена стічна вода забруднювала прилеглу територія навчального закладу, магазинів, житлового секторуселища, що  створювало загрозливу ситуацію та могло спричинити спалах інфекційних захворювань.

Завдяки зусиллям та наполегливості фахівців відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області головою Наддніпрянської селищною ради та керівником КП «Світоч», на виконання листів та пропозицій Херсонського міського управління,  здійснювалась робота щодо вирішення даного питання.

Результатом роботи стало відновлення скиду стічних вод селища Інженерного до каналізаційної мережі МКП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона» з 13.11.2017 року.