Семінар-нарада з директорами загальноосвітніх та дошкільних закладів Високопільського району

За ініціативою Високопільського районного управління ГУ ДПСС у Херсонській області було проведено семінар-нараду з директорами загальноосвітніх та дошкільних закладів Високопільського району. На якій підведені підсумки готовності навчальних закладів до нового 2017/2018 навчального року, а також обговорено питання підготовки закладів до опалювального сезону.

Заслухали начальника відділу освіти Талаш Н.В., яка доповіла про роботу, яка було проведена по підготовці до нового навчального року, які ремонти проведені. Також відмітила, що до даної робота залучались, як батьки, так сільські і селищні голови, а також не байдужі фермери. Завдяки чому проведено повну заміну каналізаційної мереже в Іванівському НВК, замінено вікна в Зарічнянській ЗОШ Іст – дитячий садок, відремонтовано витяжку на харчоблоці та замінено кухонне обладнання у Високопільському дитячому садку та інше.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Високопільського районного управління Повстяна М.С. в своєму виступі звернула увагу на виконанні наданих пропозицій районним управлінням ДПСС, а також відмітила належну підготовку Іванівського та Нововознесенського НВК, Високопільської школи-інтернат «Обдарованість», Високопільського дитячого ясла-садка «Барвінок».