Розпочато реєстрацію сільськогосподарської техніки

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області розпочало виконувати функції з реєстрації та обліку сільськогосподарської, дорожньо-будівельної техніки, інших механізмів.

Прийом документів, з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 08.07.2009 року, № 694 “Про затвердження Порядку відомчої реєстрації та зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів”,  здійснюється за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 17.

Посадова особа з питань реєстрації техніки – Левченко Павло Григорович.

Телефон: 0552-26-19-34.

Нагадаємо, що Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1051 розпочала виконання повноважень нагляду (контролю) у системі інженерно-технічного забезпечення. Фахівцям територіальних органів Держпродспоживслужби в усіх областях надано доступ до реєстру і забезпечено можливість здійснювати реєстрацію та зняття з обліку сільськогосподарської техніки. Повний перелік посадових осіб, на яких покладено виконання зазначених функцій та їх контактні дані розміщено на веб-сайті Держпродспоживслужби.