Робота з обстеження місць несанкціонованої торгівлі харчовими продуктами в місті Бериславі триває

На виконання протоколу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Херсонській обласній державній адміністрації від 6.04.2018 року №2 «Про заходи щодо недопущення торгівлі харчовими продуктами у несанкціонованих місцях на території Херсонської області» та на виконання протоколу №1 ДНПК при Бериславській райдержадміністрації від 16.04.2018 року «Про заходи щодо недопущення торгівлі харчовими продуктами у несанкціонованих місцях на території м. Берислав», 11.05.2018 року представниками Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Розломій О.М.та Федак Н.М. разом з дільничним офіцером поліції Бериславського ВП ГУНП в Херсонській області був проведений рейд з обстеження місць несанкціонованої торгівлі харчовими продуктами в м. Бериславі, а саме:

– по вул. 1 Травня, біля будинку 196, була в реалізації свіжа риба короп та в’ялена тарань без документів, що засвідчують якість та безпечність харчових продуктів;

– по вул. 1 Травня, біля будинку 185, громадянка Н. здійснювала торгівлю м’ясом свинини у невстановленому місці без документів, без належних умов, без холодильного обладнання.

За результатами проведеної роботи складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення та проведена інформаційна робота серед продавців та покупців харчових продуктів у частині роз’яснення вимог нормативно-правових актів України щодо заборони торгівлі з рук у невстановлених місцях та дотримання чинних нормативних вимог реалізації продукції на території міста.