Робоча зустріч щодо обговорення «Програми протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин у місті Херсоні на 2018-2022 роки»

07.11.2017 року за ініціативи в.о. начальника Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Малахової М. А. в кабінеті в. о. заступника Херсонського міського голови, начальника юридичного відділу, голови державної надзвичайної протиепізоотичної комісії (ДНПК) м. ХерсонуЩербини А. М., відбулась робоча зустріч щодо обговорення«Програми протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин у місті Херсоні на 2018-2022 роки».

Програма розроблена Херсонським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області із залученням фахівців Херсонської міської державної лікарні ветеринарної медицини.

Прийшовши до конструктиву, прийнято рішення винести дану програму на розгляд, обговорення та погодження  членамидержавної надзвичайної протиепізоотичної комісії (ДНПК) м. Херсону. Засідання комісії заплановане на 13.11.2017 року.

Наступним етапом буде затвердження програми депутатським корпусом м. Херсону.

Слід зазначити про  зацікавленість та пріоритетність  у вирішенні даного питання зі сторони керівництва міста.