Робоча нарада Херсонського міського управління за участю уповноважених лікарів ветеринарної медицини Херсонської міської державної лікарні ветеринарної медицини

26.09.2017 року о 10:00 на базі Херсонського міського управління відбулась робоча нарада за участю уповноважених лікарів ветеринарної медицини Херсонської міської державної лікарні ветеринарної медицини під головуванням в.о. начальника Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Малахової М.А.

Розглянуті проблемні питання, з якими стикаються у своїй повсякденній роботі лікарі ветеринарної медицини. Обговорено шляхи та методи впровадження на практиці законодавчих змін  щодо порядку забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів. Під час зустрічі присутні поділились досвідом зі своєї практичної діяльності, що позитивно впливає на загальний результат в роботі Херсонської міської державної лікарні ветеринарної медицини та Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.