Результати проведеної наради за ініціативи Херсонського міського управління

01 серпня 2017 року  в малому залі засідань виконавчого комітету Херсонської міської ради (просп. Ушакова, 37, 2-й поверх) за ініціативи   Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбулась семінар-нарада із суб’єктами господарювання, які займаються виробництвом харчових продуктів на території міста Херсона,  обговорено зміни законодавства України стосовно вимог до харчових продуктів при їх виробництві.

В заході прийняли участь представники 42 операторів ринку м. Херсону, що свідчить про значну зацікавленість та актуальність семінар-наради. По закінченню наради кожному підприємцю було надано для  заповнення опитувальник з  переліком питань щодо діяльності операторів ринку харчових продуктів. Приємно зазначити, що всі  підприємці   станом на 23.08.2017 року надали  Херсонському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області заповнений опитувальник з інформацією щодо  своєї діяльності. Впродовж серпня фахівцями Херсонського міського управління здійснювалась консультативно-роз’яснювальна робота з операторами ринку щодо змін законодавства України стосовно вимог до харчових продуктів при їх виробництві.

Дана співпраця буде продовжена, так – 29.08.2017 року о 13:00 в приміщенні  Херсонської міської ради (Ушакова,37, великий зал) планується зустріч з усіма операторами ринку,які займаються виробництвом, зберіганням, реалізацією, транспортуванням харчових продуктів, закладами громадського харчування з питань їх функціонування у відповідності до вимог чинного законодавства.