Профілактика Грипу птиці. Зустріч з мисливцями

Державне підприємство “Скадовське досвідне лісомисливське господарство” та Скадовська районна організація Українського товариства мисливців та рибалок проводять  діяльність на мисливських угіддях Скадовського району з метою підтримання біологічної норми серед диких тварин для збереження і відтворення тваринного світу.

Скадовське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області тісно співпрацює з мисливськими організаціями району. Восени починається переліт диких птахів через територію району, дикі перелітні птахи зупиняються на перепочинок на угіддях району та на острові Джарилгач. Єгерями та бригадирами мисливських колективів постійно проводиться нагляд за птицею, яка  гніздиться на угіддях.    

Скадовським районним управлінням ГУ ДПСС в Херсонській області проведено зустріч з мисливськими колективами, проінформовано про хвороби птахів – Грип птиці, хворобу Ньюкасла та їх профілактику. Мисливці ознайомлені з заходами безпеки при полюванні на качок, гусей та інших птахів, роздано інформаційні пам’ятки по грипу птиці.