Про участь в інспекційній перевірці стану сервісних зон обслуговування пасажирів на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак»

Представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, відповідно до листа Херсонської обласної державної адміністрації щодо виконання доручення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, 18.04.2018 взяли участь у проведенні інспекційної перевірки стану сервісних зон обслуговування пасажирів, які перетинають адміністративну межу Херсонської області з тимчасово окупованою територією АР Крим (контрольні пункти в’їзду/виїзду «Чонгар», «Каланчак»).

До складу комісії також увійшли представники Департаменту житлово-комунального господарства Херсонської обласної державної адміністрації, управління транспорту та зв’язку, служби автомобільних доріг у Херсонській області, районних державних адміністрацій.

За результатами проведених перевірок складені відповідні акти з висновками комісії про стан сервісних зон та з метою уникнення можливих загроз санітарно-епідеміологічного характеру для Херсонської області, які можуть бути пов’язані з тимчасовою окупацією АР Крим та м. Севастополь, надано пропозиції щодо усунення виявлених недоліків та забезпечення належної інфраструктури пунктів пропуску «Чонгар» та «Каланчак».