Про участь у комісії з контролю за станом спортивних споруд Херсонської області

Представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27 січня 2017 року №29 «Про утворення комісії з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних і культурно-видовищних заходів в області», 29.08.2017 прийняли участь у роботі виїзної комісії до м. Берислава для обстеження стадіону «Машинобудівник».

До складу комісії також ввійшли представники управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Херсонській області, управління з питань фізичної культури та спорту ОДА, управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Херсонській області, управління містобудування та архітектури ОДА та представники Херсонської обласної федерації футболу.

З метою забезпечення належного громадського порядку, безпеки учасників і глядачів під час проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, комісійно був обстежений стадіон «Машинобудівник»  в м. Берислав Бериславського району Херсонської області.

За результатами обстеження складений відповідний акт з висновками про відповідність спортивної споруд технічним нормам та надано пропозиції щодо усунення виявлених недоліків.