Привітання начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з нагоди професійного свята – Дня державної служби України

Шановні колеги, працівники державної служби, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня державної служби України!

Довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує професіоналізму, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Тож, нехай з Вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для створення економічно сильної країни .

Бажаю Вам цього святкового дня міцного здоров’я, родинного щастя. Нехай Ваш професіоналізм та сумлінність додадуть нових вагомих успіхів і нових здобутків у справі служіння Україні та її народу!

                                                                                           З повагою, Сергій Шевченко