Привітання начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Сергія Шевченка з Всесвітнім днем захисту прав споживачів

Шановні колеги та жителі Херсонщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів!

Це свято кожного громадянина, який є споживачем товарів та послуг, професіоналів, які сприяють поліпшенню якості нашого життя та громадських організацій, які присвятили себе справі захисту прав споживачів.

Україна першою серед країн пострадянського простору приєдналася до прийнятих Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році Керівних принципів інтересів споживачів та законодавчо закріпила їх, створивши таким чином умови для повноцінного і всебічного захисту прав споживачів.

Сьогодні пріоритетним напрямом у роботі Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській  області є захист прав наших співвітчизників – споживачів. Адже, кожен з нас, за великим рахунком, є споживач і незалежно від статусу, віку, статі чи релігійних вподобань має право купувати тільки якісні товари і отримувати якісні послуги. Це можливо лише завдяки створенню належних умов життя, насичення ринку добротними товарами, реалізації права вільного та свідомого вибору продукції.

Ми щодня робимо все можливе для того, щоб жителі нашої області почували себе гідно і комфортно, стоїмо на захисті інтересів споживачів.

Цього святкового дня я хочу подякувати і привітати фахівців, які працюють в управлінні захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області і допомагають жителям Херсонщини у вирішенні питань, пов’язаних із порушенням споживацьких прав. Бажаю колегам успіхів на професійному шляху, а всім громадянам впевненості у тому, що права кожного будуть захищені.

З нагоди свята зичу усім міцного здоров’я, життєвої наснаги та нових звершень!                                                                 

З повагою, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Сергій Шевченко