Прийнято участь в презентації проекту «Національна платформа бізнес взаємодії»

10 жовтня 2017 року на базі бізнес-центру «Бордо» відбулася презентація проекту «Національна платформа бізнес взаємодії» в межах проекту Міжнародної організації з Міграції» Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Міністерством Великої Британії з міжнародного розвитку. Виконавчим партнером у розвитку платформи є Клуб Ділових Людей – Українська неурядова організація.

В презентації проекту прийняли участь керівники та власники малого бізнесу Херсонської області. Представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області також прийняли участь у презентації та скоординували дії щодо співпраці з підприємствами та організаціями, що буде в майбутньому використано в роботі та наданні представникам малого бізнесу консультативної-дорадчої допомоги для розбудови бізнесу в області.

Про ідеї, цілі та план реалізації проекту «Національної платформи бізнес взаємодії» доповідав Руслан Бельтюков (Клуб Ділових Людей). 

Окрім того, була проведена презентація можливостей Національної Платформи, бізнес-практикум, презентація бізнес-кейсу.

Доповідач звернув увагу на організацію роботи онлайн-платформи як площадки для бізнес-можливостей, анонсів навчальних та бізнес заходів, вебінарів, нетворкінг-інструментів тощо.