Підведення підсумків роботи служби за 9 місяців 2017 року та завдання на IV квартал 2017 року

Нововоронцовським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 15 листопада 2017 року була проведена нарада, щодо підведення підсумків роботи служби за 9 місяців 2017 року та завдання на IV квартал 2017 року.

На нараді начальникНововоронцовського районного управління Далека І.І. привітала працівників районного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Нововоронцовської районної державної лікарні ветеринарної медицини з  Днем працівників сільського господарства України та вручила  Подяки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області кращим працівникам державної установ Держпродспоживслужби області з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

А також, на нараді розглядалися питання щодо стану дотримання вимог Закону України від 05 квітня 2007 року №877 «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», законодавства у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та аналіз проведеної роботи з питань ідентифікації і реєстрації тварин та заходи що вживаються для актуалізації даних в Єдиному державному реєстрі тварин.