Підведення підсумків роботи Міжнародної конференція щодо регіонального проекту «Укріплення потенціалу національних служб фітосанітарного контролю в чотирьох східно – європейських країнах»

   13 липня поточного року у конференц-залі готелю «Фрегат» відбулось підведення підсумків роботи Міжнародної конференція щодо регіонального проекту «Укріплення потенціалу національних служб фітосанітарного контролю в чотирьох східно – європейських країнах» . У підведенні підсумків прийняли участь Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа та губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв.

   Під час підведення підсумків роботи Володимир Лапа та Андрій Гордєєв провели прес-конференцію з обласними каналами телебачення: «Скіфія», «Херсон плюс», «Крату» та представниками деяких інтернет-сайтів області .

   У своїх інтерв’ю Володимир Лапа та Андрій Гордєєв відповіли на питання журналістів та розповіли про можливості щодо покращення міжнародної торгівлі сільськогосподарською продукцією.

   По закінченню заходу Володимир Лапа зустрівся з колективом Головного управління та територіальних органів Держпродспоживслужби в Херсонській області.