Підготовка до навчального 2017-2018 року закладів освіти Генічеського району

Протягом червня – серпня поточного року велася підготовка закладів освіти Генічеського району до нового навчального 2017-2018  року.

На виконання Розпорядження голови Генічеської райдержадміністрації від 13.07.2017 №331створені комісії з перевірки готовності закладів освіти до навчального року, до складу яких увійшли і представники Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

В період з 01.08.2017 по 09.08.2017 року здійснено 66 комісійних обстежень загальноосвітніх шкіл, дитячих дошкільних закладів, позашкільних закладів, професійно-технічних училищ, санаторної загальноосвітньої школи – інтернат.

За період підготовки здійснені заходи з питань підвищення рівня готовності загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів до початку 2016/2017 навчального року, належного стану безпеки життєдіяльності учнівської молоді та дітей дошкільного віку виконано великий обсяг робіт: зроблено: поточні та капітальні ремонти навчальних корпусів, спальних приміщень, виробничих майстерень, бібліотек, актових залів, приміщень харчоблоку, тощо. Під час проведення ремонтів в багатьох закладах переобладнано методичні та навчальні кабінети; оновлено спортивно-ігрові майданчики.

Для  отримання акта готовності закладу до нового навчального року, спеціалістами Держпродспоживслужби були надані, по кожному суб’єкту господарювання, приписи та пропозиції по усунення порушень санітарного законодавства. Робота продовжується.