Обстеження щодо видачі експлуатаційного дозволу ТОВ “Каховка Протеїн Агро”

Фахівці Новокаховського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області згідно заяви ТОВ “Каховка Протеїн  Агро”  провели позаплановий захід державного нагляду на даному підприємстві з метою видачі експлуатаційного дозволу.

ТОВ “Каховка Протеїн  Агро»  проводить діяльність з виробництва нерафінованих олій та жирів, шротів, кормових шротів із сої. Підприємство введено в експлуатацію в 2008 році.

Проектна потужність заводу з переробки сої становить  700 тонн продукції на добу. Планова потужність виготовлення шроту 15 тис. тонн на місяць. Фактично виробляється до   500 тонн шроту соєвого та 120 тонн соєвого масла на добу.

Завод екологічно чистий, відповідає всім європейським стандартам. На заводі застосовують передову технологію екстракції олії гексаном.  Загальна технологічна концепція заводу основана на технологіях інжинірингової компанії Europe Crown Ltd. (Великобританія) .

Контроль всієї сировини, яка надходить на переробку, проміжної та готової продукції  проводиться  у власній виробничій хімічній  лабораторії. Періодичні дослідження шроту соєвого проводяться в Херсонській регіональній держлабораторії ветмедицини згідно обов’язкового мінімального переліку.