Новини з Великоолександрівського району

У Великоолександрівському районі за участю фахівців відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області та відділу освіти районної державної адміністрації на базі Центру дитячої творчості проведена нарада з директорами шкіл та керівниками пришкільних таборів з денним перебуванням дітей щодо підготовки закладів відпочинку до оздоровчого сезону.

Під час наради розглядалися питання готовності харчоблоків, забезпечення закладів проточною водою, каналізацією, технологічним та холодильним обладнанням, дотримання санітарних вимог при складанні перспективного меню, виконання норм харчування, вимоги до постачальників харчових продуктів, забезпечення закладів кваліфікованими медичним працівниками та вимоги до обладнання медичних кабінетів і веденню медичної документації.

Особлива увага приділялася питанням організації харчування, дотриманню санітарних правил при транспортуванні, зберіганні харчових продуктів, технології приготування страв, надавалися відповіді на проблемні питання. Проведена бесіда щодо профілактики кишкових інфекцій.