Новини з Каховського району

Каховське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області продовжує відслідковувати дотримання температурного режиму в дитячих та навчальних закладах Каховського району.

Незважаючи на те, що за щоденними данними моніторингу температурний режим в загальноосвітніх та дитячих дошкільних закладах м. Каховка та Каховського району дотримується в межах нормативних показників, відвідуваність дітей у дитячих садках починає знижуватись по причині захворюваності дітей на гострі респіраторні вірусні інфекції.

Станом на 14 лютого 2018 року температурний режим в дитячих закладах м. Каховка та Каховського району дотримується, всі заклади працюють у звичному режимі.

Але у зв’язку зі зниженням відвідуванності дітей по причині захворюваності на ГРВІ в окремих ДНЗ Каховського району частково призупинено роботу окремих груп:

– у Василівському дитячому садку Любимівської селищної ради не працює 1 середня група, 2 інші (ясельна та старша) працюють у звичному режимі;

– в дошкільному підрозділі Роздольненського НВК «ЗОШ І-ІІІст. – ДНЗ» відділу освіти Каховської райдержадміністрації не працює 1 ясельна група, 2 інші (середня та старша) працюють у звичному режимі.

Враховуючи поступове зростання захворюванності ГРВІ та зниження відвідуванності дітей керівникам закладів освіти направлені листи з рекомендаціями при прийнятті рішень щодо тимчасового призупинення навчального процесу керуватись наказом МОЗ України № 732 від 06.11.2015 року «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітанро-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій» та своєчасно вживати адекватні профілактичні заходи для уникнення епідемічного поширення ГРВІ серед дітей організованих колективів.