Нарада з фахівцями ветеринарної медицини Білозерського району

28 лютого поточного року на базі Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за участі фахівців Білозерської районної державної лікарні ветеринарної медицини відбулася нарада, де були підбиті підсумки роботи служби ветеринарної медицини району за 2017 рік. Кращі ветеринарні спеціалісти району, які посіли перше, друге та третє місця нагороджені грамотами.

Під час наради, були розглянуті й інші питання. Зокрема, аналіз виконання плану протиепізоотичних заходів протягом двох місяців першого кварталу 2018 року, підсумки проведення інвентаризації великої рогатої худоби в населених пунктах Білозерського району згідно доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 27.12.2017 року за № 28-д. Не обійшли увагою учасники наради і обговорення та розгляд останніх випадків АЧС в Україні.

Щодо епізоотичної ситуації у Білозерському районі – то вона наразі благополучна і контрольована. Ветеринарним спеціалістам Білозерської районної державної лікарні ветеринарної медицини вказано на необхідності забезпечення виконання плану протиепізоотичних заходів на перший квартал 2018 року.