Нарада в Херсонському міському управлінні щодо діяльності пунктів розливу питної води

09.01.2018 року за адресою вулиця Гагаріна,84, на виконання листа  Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 04.01.2018 року № 01-10/24, під головуванням в.о. начальника Херсонського міського управління Малахової М.А. проведено нараду зсуб’єктами господарювання, діяльність яких пов’язана з пунктами розливу питної води в м. Херсоні.

На нараді був присутній начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Година-Арюпін Т. Г.

В зв’язку з реєстрацією за останні кілька днів 37 випадків захворювання на вірусний гепатит А у м. Миколаєві (ймовірним фактором передачі інфекції стало вживання питної води із пунктів розливу води питної), з метою попередження та недопущення погіршення санепідситуації в м. Херсоні, проведена роз’яснювальна робота серед представників суб’єктів господарювання,діяльність яких пов’язана з пунктами розливу питної води, щодо необхідності неухильного дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності та якості питної води, акцентована увага на дотриманні умов відбору, зберігання, транспортування, належного санітарного стану ємностей, своєчасного проходження медичних оглядів персоналом, проведенні лабораторних досліджень питної води.