Нарада в м. Херсоні з представниками суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана із первинним виробництвом, транспортуванням, реалізацією , зберіганням риби

08.11.2017 року в.о. начальника Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Малаховою М. А. проведена нарада з представниками суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана із первинним виробництвом, транспортуванням, реалізацією, зберіганням риби.

Нарада відбувалась в приміщенні Херсонського міського управління, за адресою Гагаріна, 84, на виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 27.10.2017 року №897 «Про забезпечення державного нагляду (контролю) у сфері безпеки та якості риби, інших водних живих ресурсів, виготовленої з них харчової продукції».

Наголошено про обов’язковість державної реєстрації, отримання експлуатаційного дозволу оператором ринку згідно ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», дотримання нормативних вимог при зберіганні та реалізації замороженої риби, обговорені зміни  ветеринарно-санітарного законодавства та ін.

Надані вичерпні відповіді на актуальні питання, зокрема про порядок та принципи здійснення позапланової перевірки при зверненні громадян.

Всім присутнім надані опитувальники з переліком питаньдля опрацювання та  заповнення, з подальшим наданням до Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.