Нарада-семінар «Актуальні питання реалізації політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Сьогодні у Києві розпочав роботу дводенний семінар-нарада з обговорення актуальних питань реалізації політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Участь у заході беруть керівництво Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, начальники Управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, представники центрального апарату Держпродспоживслужби, наукових установ тощо.

З початком роботи потужного заходу привітав учасників Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа.

З доповіддю «Про актуальні питання здійснення державного нагляду в сфері санітарного законодавства та завдання на 2019 рік» виступила начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Алла Григоренко.

Співдоповідачем з питання здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку під час оздоровчої кампанії виступить начальник Управління державного контролю за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін.