Нарада освітян Нижньосірогозького району

13.09.2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Нижньосірогозької районної державної адміністрації проведена нарада з директорами загальноосвітніх шкіл та завідувачами дошкільних навчальних закладів району.

В нараді взяла участь головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нижньосірогозького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Л. Качкарова, яка висвітлила основні недоліки, що були виявлені під час комісійного обстеження стану готовності освітніх закладів району до початку нового 2018/2019 навчального року та зазначила, що ці результати свідчать про необхідність проведення позачергового семінару з медичними працівниками щодо додатково опрацювання питання контролю за організацією харчування дітей.

Також було обговорено результати проведених позапланових заходів державного нагляду (контролю) дитячих навчальних закладів з лабораторним відбором проб у вересні 2018 року згідно з поданими заявами.