Комісійні обстеження стану готовності до роботи закладів відпочинку у Великоолександрівському районі

На виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області № 759 від 13 квітня 2018 року «Про державний нагляд (контроль) під час підготовки та проведення в області курортно-туристичного сезону 2018», розпорядження голови районної державної адміністрації №215 від 08.05.2018 «Про затвердження складу комісії з приймання закладів оздоровлення та відпочинку, які будуть працювати влітку 2018 року», у Великоолександрівському районі з 14.05.2018 року розпочаті комісійні обстеження пришкільних таборів з денним перебуванням дітей щодо їх готовності до відкриття та функціонування за участю фахівців Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Станом на 17 травня обстежено 12 закладів.

У ході перевірок зверталася увага на виконання планів – завдань, які заздалегідь були направлені керівникам закладів, Плану-заходів щодо забезпечення державного нагляду (контролю) за підготовкою та проведенням в області курортно-туристичного сезону 2018 року.

Проведено бесіди з профілактики кишкових інфекцій та харчових отруєнь. За результатами комісійних обстежень готується відповідна документація.