Комісійні обстеження дитячих дошкільних закладів Новотроїцького району

Начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новотроїцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Живцем В.В. з метою попередження погіршення санепідситуації на гострі кишкові інфекції серед дитячого населення Новотроїцького району на підставі наказу Відділу освіти Новотроїцької районної державної адміністрації від 20.02.2018 року № 51 проводяться комісійні обстеження дитячих дошкільних закладів району, під час здійснення яких в першу чергу приділяється увага створенню належних санітарно-гігієнічних умов для виховання, перебування та організації якісного харчування дітей з дотриманням натуральних норм та забезпечення медичного обслуговування.

У ході обстежень проводиться роз’яснювальна робота щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, дотримання особистої гігієни персоналом, вимоги до постачання безпеки, якості умов зберігання і реалізації продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв.

За результатами обстежень надаються відповідні довідки з рекомендаціями по усуненню виявлених недоліків у встановленні терміни.