Каховським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Каховською районною державною лікарнею ветеринарної медицини проведена спільна чергова підсумкова нарада фахівців

В нараді  приймали участь  ветеринарні працівники дільничної мережі Каховської районної державної  лікарні ветеринарної медицини, лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку, фахівці Каховської міжрайонної державної лабораторії.  На нараді підведено підсумки роботи за вересень місяць та ІІІ квартал 2017 року  на дільницях.

Окремим питанням обговорено готовність  усіх підрозділів до можливих епізоотичних ускладнень на території Каховського району та м. Каховка. Також обговорено порядок виконання Рішень Протоколу №15 від 27.09.2017 року, прийнятих на черговому засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  при Каховській районній державній адміністрації.

В ході  наради завідувач  епізоотичним відділом Каховської районної державної лікарні Артюшок С. А.  провів заняття для ветеринарних фахівців з питань  епізоотії, клініки, заходів запобігання  заносу в особисті селянські господарства та профілактики  африканської чуми свиней, посилення контролю за клінічним станом поголів’я та вирішення основних  проблемних питань при виконання повсякденних обов’язків.

Також на нараді обговорили план роботи на ІV квартал. Після наради ветеринарні працівники дільниць   за  необхідості отимали вакцини для виконання у жовтні  планових профілактичних щеплень тварин  на своїх дільницях.