Інформація стосовно комісійних обстежень шкіл м. Херсона

У м.Херсон із серпня поточного року міською комісією здійснюється перевірка підготовки закладів освіти до початку нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період 2017 – 2018 років.

До її складу ввійшли представники  міського управління освіти, профспілки працівників освіти і науки м. Херсона, Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Херсонській області, керівники навчальних закладів.

За результатам перевірок загальноосвітніх (шкіл)  навчальних закладів Херсонським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області направлено лист начальнику управління освіти Херсонської міської ради та надані приписи керівникам загальноосвітніх (шкіл) навчальних закладів стосовно вжиття заходів реагування на виявлені порушення. Станом на 21.08.2017 комісійно обстежено 46 шкіл м. Херсону.

Ситуація перебуває на постійному контролі Херсонського міського управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Херсонській області.