Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській вживає заходи щодо недопущення розповсюдження АЧС територією області

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Боярський В. В. та заступник директора Херсонської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Дериведмідь В. В. прийняли участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Великоолександрівській районній державній адміністрації, на якому розглядалось питання виконання плану заходів щодо недопущення поширення та ліквідації африканської чуми свиней на території Великоолександрівського району.

Проведена робоча зустріч з представниками Великоолександрівського відділення Бериславського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Великоолександрівського районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області, депутатським корпусом Великоолександрівської селищної ради з метою організації та проведення заходів по виконанню протокольного доручення від10.10.2017  № 15 від засідання Державної протиепізоотичної комісії при Херсонській обласній державній адміністрації.